Make-A-Wish Nederland

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Kom in actie

Jij kan levens veranderen! Ergens in Nederland knokken kinderen als Meijs, Bas en Levi tegen hun ziekte. In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed. Of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt. Of worden ze misselijk van al die medicijnen. Met weinig moeite kun je heel veel voor ze betekenen, daar word je zelf ook blij van.

Bekijken

Vrijwilliger worden

‘Het is mijn wens om plezier door te geven en hiermee positieve energie te creëren.’ Ankie is al jaren wenshaler in de regio Duin en Bollen. Zoals Ankie zijn in heel Nederland mensen nodig. Er is vast wel iets te doen dat past bij je achtergrond en vaardigheden. Een paar uur per week maken al het verschil.

Bekijken

Evenementen

Zet jouw talent, tijd of geld in voor wenskinderen.. Door het jaar heen organiseert Make-A-Wish verschillende evenementen. Neem deel aan de Dam tot Damloop of schrijf je in voor de Wensrit. Zo vindt er regelmatig een closet sale plaats en zelfs een strooigoed actie. Houdt de website in de gaten voor de aankomende events waar ook jij aan kan bijdragen.

Bekijken

Bedrijven

Wil je jouw organisatie meer betrokken maken bij de samenwerking met Make-A-Wish Nederland? Dat kan! Zet eens een Business Challenge op, adopteer een wens, of doe mee aan onze online teambuilding Messages of Hope.

Bekijken